Wie zijn we?

Promat International NV behoort tot de Etex Group, een industriële groep in bouwmaterialen. De bedrijven van de Etex Group vormen een wereldwijde organisatie met meer dan 14.000 toegewijde mensen en zijn actief in 39 landen verspreid over de hele wereld. De groep brengt bedrijven samen die, in hun respectieve markten, leiders zijn met jarenlange ervaring en traditie. Hun producten genieten overal ter wereld een uitstekende reputatie.

Promat International NV stelt wereldwijd 1.300 mensen tewerk in meer dan 39 fabrieken en verkooporganisaties. 
De verkooporganisatie van Promat International NV commercialiseert haar producten voor passieve brandbescherming in België en het Groothertogdom Luxemburg en haar producten voor High Performance Insulation in België, Nederland, het Groothertogdom Luxemburg en de Scandinavische landen.

Voor onze geschiedenis, klik hier.

14 fabrieken
production sites 14 fabrieken
1.300 werknemers
1.300 employees Werknemers
Werken bij Promat International NV
Vacatures
Wereldwijd beschikbaar
9 sites Wereldwijd beschikbaar

Wat doen we?

Als marktleider in passieve brandbescherming biedt Promat systemen aan waarop onze klanten kunnen vertrouwen. In geval van brand zorgen de Promat systemen ervoor dat bij brand mensenlevens gered worden, goederen gevrijwaard worden en de hulpdiensten op een veilige manier kunnen optreden. Alle Promat systemen zijn gebaseerd op moderne innovatieve concepten. Onze oplossingen voor passieve brandbescherming van gebouwen voldoen aan de strengste eisen en zijn met succes getest in onafhankelijke laboratoria volgens de Belgische of Europese normen.

Brandveiligheid is een belangrijk onderdeel bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Of het nu gaat om deuren, gevelelementen, luchtkanalen, brandkleppen, datakluizen, industriële en elektrische installaties of de opslag van gevaarlijke stoffen. Onze afdeling OEM helpt u graag met de realisatie van de  brandveiligheidsaspecten van uw product.

Gratis technisch advies en ondersteuning van planning tot uitvoering.
Het is de filosofie van Promat om niet alleen producten aan te bieden, maar vooral om een partner te zijn van zijn klanten. Dit omvat niet alleen het helpen bij de keuze van de systemen en oplossingen, maar vooral ook de ondersteuning en begeleiding tijdens de planning en de bouw.  De uitgebreide waaier aan producten, de talloze met succes geteste systemen, de op-maat-gemaakte oplossingen en de uitstekende support en professionele aanpak van de gekwalificeerde Promat medewerkers zijn ontegensprekelijk een aanzienlijke troef en een competitief voordeel.